Wie is Leef&Zorg

Ik ben Angelo Leenen, 51 jaar, al 24 jaar gelukkig getrouwd met Astrid en trotse vader van een zoon, Rick, van 19 en een dochter, Simone, van 21. Al 11 jaar heb ik een fysieke winkel in Helmond. Een winkel speciaal toegespitst op senioren. Alle mogelijk artikelen worden daar verkocht, gehuurd en geleend die het dagelijks leven van een senior kunnen vergemakkelijken of verbeteren. Slaapkamers, mobiliteitsproducten, hulpmiddelen, communicatieproducten en ga zo maar door.

Ik heb de laatste jaren mogen ervaren hoe belangrijk het is om aandacht te besteden aan uw zitcomfort en uw mobiliteit. Met het ouder worden is een goede mobiliteit en een verantwoorde zithouding steeds meer van belang. U zit ook steeds meer en langer. Het is letterlijk zo dat elke centimeter telt!

Nog nooit heb ik NEE hoeven verkopen. Er is simpelweg altijd een oplossing en antwoord op uw vraag. Ook is er voor iedere portemonnee een oplossing. Altijd!

Die goede oplossing ontstaat uit het persoonlijk contact en de dialoog tussen mezelf en de toekomstige gebruiker van de rollator, scootmobiel, stoel en/of de professionele begeleider van de persoon. Dat zou bijvoorbeeld een ergotherapeut kunnen zijn. Waarmee moeten we rekening houden? Niet ieder persoon heeft namelijk dezelfde leefomstandigheden en wensen.

Vandaar dat we graag met u praten.